På innsiden av andresida
Jan 19

Forkjølelsetid..

Det e ein go del forkjølelse ute å går i desse kalde dagar.. å sie Hanne va hupp på massasje, tok eg lika så godt koppar igjen mens eg venta på na.. det gjere sinnsykt vondt i begynnelsen, så kjeme du te et punkt der du ikkje føle noken ting.. denne gongen hadde eg 20 koppar på ryggen.. rondingane på ryggen vare mindre enn ei veka te di e vekke ca..

Fakta:

Cupping vil bruke varmen til å suge ut  giftstoffer i kroppen, pluss hjelpe mot stress og spenninger. Sugekraften skapt gjennom cupping metoden vil løsne påvirket nerveender og dermed gjenopprette dem til deres opprinnelige tilstand. Rett å slett skapa balanse i kroppen..

Eg veit ikkje om det funka eller ei, men den begynnande forkjølslsen utvikla seg jaffal ikkje ittepå..

Leave a Reply