På innsiden av andresida
Jan 03

det va det..

Nå va jula stonde øve for min del, å eg e på vei tebakers te Beijing.. Har hatt det fantastisk hima me goe mat, familie og venner… tie har gått så utrulikt fort atte.. Nå håpa eg ikkje det blir så lenge te neste gong eg kjeme meg him.. va jo på håret att eg rakk flyet himante og.. Camilla måtte ta ein usving å kjøra om Kvalavåg for trafikken sto stilt i dag måres.. drama fra måren te kveld.. Sitte på flyplassen i Moskva å slappa av.. har akkorat kjempa for å beholda vafflehjerne mitt som eg fekk te jul.. di ville ta det i frå meg her i Moskva.. herlighet.. men eg kom meg fra kontrollen me jernet i behold.. Gosh..

4 Comments

 1. Iris says:

  Der va jo så møkje aent godt hima veit du.. blei liksom ikkje tjans..
  Nå e eg tebakers i Beijing itte ein longe tur.. ska bli godt å slenga seg i senge snart..

 2. Mamma says:

  Du konne jo stekt grandiosa sjøl når du va hima på kjøkkenet mitt ha ha,
  men du fekk nå himalaga pitza då

 3. Iris says:

  knall me Grandiosa altse..eg får jo ikkje det sjå na mamma.. ha ha..

  nå sitte eg faktisk på Fridays.. ikkje verst det.. barra 13 timar te flyet går nå… ha ha..

 4. marte says:

  God tur videre (rekne md du e i moskva ennå…hehe). Kjempe kjekt å sjå deg igjen – så koslikt å ha dg hima.
  Kom snart him igjen (sjøl om eg vett d blir ei stund t..), så ska eg ha Grandiosaen klar
  klem

Leave a Reply