På innsiden av andresida
Dec 04

Silkisen på ein lordag…

Eg hadde ein interesanne dag i går me shopping fra måren te kveld me ein kresen tysker.. ha ha.. siden eg e best te å pruta fekk eg i oppdrag å ta me Klaus, fra tyskland kontoret vårt på handletur… det blei rektikt så skoy.. endte opp me noken interesanne kjop, må eg seia… tok me oss to jenter te osse traff me Terence og Tammy i middags tier..

3 Comments

 1. iris says:

  ha ha, eg har hatt go trenging desse årene i Kina.. men det va lenge sie eg hadde vore der nå.. trur kje eg har vore der sie dokke va her Marte.. e liksom litt turist plass.. handla barra alt på nett nå om dagen..

 2. Marte says:

  Heilt enig med deg, “mamma” – Iris e rå på den prutinge.
  Silkemarkedet; Åhh…så kjekt der…

 3. Mamma says:

  For dokke som ikje har opplevd å være med Iris på handel i Beijing må eg seia at det e ganske nervepirande, hu e skammrå på å pruta. Hu både ser og høres skammfrekk ut, men de e knallkjekt, å hu får det somregel så hu vil-

  Mamma

Leave a Reply